Start het schooljaar 2017-2018 goed voorbereid met een Q&A van support!

Ga je volgend jaar met Learnbeat werken en heb je vragen over hoe je Learnbeat het beste volgend schooljaar kan inzetten? Wij kunnen je helpen! In de komende weken houden we live vragensessies met support. Tijdens dit online gesprek gaan we in op de basis van Learnbeat en in op elke vraag die jij als gebruiker stelt.

We zitten op de volgende momenten voor je klaar:

• Dinsdag 6 juni om 16:00 uur
  • Donderdag 8 juni om 16:00 uur
  • Maandag 19 juni om 16:00 uur
  • Donderdag 22 juni om 12:00 uur
  • Vrijdag 23 juni om 10:00 uur
  • Maandag 26 juni om 14:00 en om 16:00 uur
  • Dinsdag 27 juni 16:00 uur
Komen deze tijden je niet uit, maar wil je wel graag een gesprek? Plan dan een andere dag met ons door te bellen naar (020) 70 09 854.

Hoe doe ik mee met Support Q&A?

Om deel te nemen aan de Q&A doorloop je de volgende stappen:

1. Open uw browser en ga naar join.me. Tip! Internet Explorer ondersteunt dit programma niet optimaal. Ik raad je aan om Google Chrome te gebruiken.
  2. Klik op Meeting bijwonen.

Het veld voer code in wordt weergegeven.
  3. Voer de code: Learnbeat-leswijs in en klik op deelnemen.
  4. Vervolgens:
    • Als er verder nog geen deelnemers zijn, wacht je tot de anderen er zijn.
    • Als een vergrendelde vergadering al bezig is, voert je je naam in en klik je op deelnemen.
    • Als er niets wordt gedeeld, wacht je tot de organisator zijn of haar scherm heeft gedeeld. Het audio- of videogedeelte van de vergadering is mogelijk al actief.

Wil je liever een herinnering ontvangen? Het is ook mogelijk om je van te voren aan te melden door een bericht te sturen naar support@dedact.nl. Je zult dan per email een uitnodiging ontvangen om naar de pagina van de webinar te gaan.