Klassen verwijderen

Aangepast 1 month ago door Rosanne Mol

Naast dat je nu zelf klassen kunt aanmaken, kun je deze ook weer zelf verwijderen. Hier vind je hoe je dat doet.

Klassen verwijderen

Je kunt je klassen verwijderen via instellingen. Navigeer naar instellingen door op de profielfoto links in het menu te klikken. Daar kom je in het klassenoverzicht terecht. Hier kun je de te verwijderen klas selecteren door op het tandwiel bij de klas te klikken.

Verwijder de klas door rechts op het prullenbakje te klikken. Mocht je per ongeluk de verkeerde klas verwijderen, geen probleem! Neem contact op via de toeter en wij zetten de klas weer voor je terug!