Het vernieuwde resultatenscherm: nog beter inzicht in je leerlingen

Bij de start van dit schooljaar is het resultatenscherm in Learnbeat helemaal vernieuwd, met een overzichtelijke grafiek van de voortgang en resultaten van je leerlingen. Zo zie je nog sneller welke leerling misschien meer aandacht nodig heeft.

Een samenvatting per leerling

Tijdens herfstvakantie hebben we het resultatenscherm nog verder te verbeterd op basis van feedback van docenten. Je kon al doorklikken op de naam van een leerling om meer detailinformatie te zien. We hebben er nu een samenvatting aan toegevoegd. Deze samenvatting geeft een beeld van de score van de leerling ten opzichte van de klas. 

Doorklikken naar de gemaakte opgaven

Ook kun je nu op de scores op een onderwerp of cognitief niveau doorklikken om precies te zien welke opgaven een leerling over het onderwerp of op het niveau heeft gemaakt. Om nog beter te begrijpen hoe de scores tot stand komen en een leerling nog gerichter te helpen.

We horen graag van je!

We hopen dat het je ondersteunt bij het lesgeven. We horen natuurlijk altijd graag wat je ervan vindt! Laat het ons weten via support@dedact.nl of via de toeter in Learnbeat.


Hebben we je goed geholpen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)