Extra lesmateriaal aangeboden door Learnbeat

Aangepast 2 months ago door Rosanne Mol

Learnbeat biedt naast eigen en bestaande methodes ook regelmatig lesbrieven aan. Denk hierbij aan actuele lessen van uitgevers en andere docenten die met Learnbeat werken. Deze lesbrieven kun je gratis bekijken en aan je klassen toevoegen. Waar vind je deze lesbrieven?

Uitgelicht lesmateriaal

Wanneer je op het koffertje klikt, zie je onder de klassen de kop 'Uitgelicht lesmateriaal' staan. Onder die kop verschijnen de verschillende actuele lesbrieven. De lesbrieven die je daar ziet, zijn geselecteerd op basis van jouw klassen en dus de vakken die je geeft. Het kunnen ook algemene lesbrieven zijn, die te maken hebben met bijvoorbeeld feestdagen die eraan komen.

Wanneer je klikt op één van de lesbrieven, lees je in het kort waar de lesbrief over gaat en zie je direct voor welk vak, niveau, leerjaar de lesbrief geschikt is. Ook zie je hoeveel opgaven de lesbrief bevat. Wil je het lesmateriaal inzien en toevoegen aan jouw klassen? Klik dan op het blauwe blokje met 'Toevoegen aan mijn klassen', selecteer de klas waar je de lesbrief aan toe wilt voegen en bekijk de lesbrief.

Je kunt dezelfde lesbrief aan meerdere klassen toevoegen en dus ook met meerdere klassen en leerlingen gebruiken.