Week 20: navigatie en woordselectie

Aangepast 10 months ago door Elvira Davidsz

Ook deze week hebben we hard gewerkt aan een nieuwe versie van Learnbeat en zijn er veel kleine onderdelen verbeterd. Hieronder zie je de belangrijkste punten.

Woordselectie sjabloon

Het woordselectie sjabloon was al eerder beschikbaar in onze auteuromgeving, maar was niet gebruiksvriendelijk genoeg. De laatste aanpassingen moet vragen ontwerpen nog eenvoudiger maken. Met dit sjabloon kan je leerlingen gemakkelijk woorden laten selecteren in Learnbeat. Handig als je wilt controleren of leerlingen wel weten wat bijvoorbeeld een persoonsvorm is!


Navigeren via de linkermenubalk

Waar je eerst nog in de linkermenubalk moest navigeren naar de juiste paragraaf in de klas die je wilde zien, kan je dit nu direct doen in de pagina. Voordeel van deze manier is dat je direct naar de paragraaf kan gaan waar de meeste leerlingen van de klas in hebben gewerkt.

Op dezelfde manier is het nu mogelijk om de voortgang, resultaten en aantekeningen van je klassen te zien. Ben je even kwijt welke functie je ook al weer ziet op deze pagina? Kijk dan naar de blauwgekleurde iconen aan de linkerkant en aan de bovenkant van je scherm. Ook zie je onder klassen de naam van de functie staan.

Hebben we je goed geholpen?