De antwoorden van een leerling bekijken.

door Rosanne Mol

Per hoofdstuk, paragraaf en activiteit kun je de voortgang per leerling bekijken en vergelijken met de gemiddelde voortgang van de klas. Navigeer naar de gemaakte activiteit en klik op de bril. Door vervolgens te klikken op een leerling kun je precies zien welke vragen de leerling heeft gemaakt en welke antwoorden de leerling heeft gegeven.

Het complete overzicht van de scores van de leerling (op periode, onderwerp en niveau) kun je bekijken in ons resultatenscherm

Antwoorden nakijken

Je kunt de antwoorden van de leerlingen nakijken en beoordelen. Je kunt er voor kiezen om dit per vraag te doen of per leerling.

In beide gevallen navigeer je naar het materiaal dat je wilt nakijken via het koffertje. Hier selecteer je het hoofdstuk, de paragraaf en de activiteit. Op een bladzijde met opgaven kun je per vraag de antwoorden van de leerlingen inzien door de optie 'antwoorden van de leerlingen' aan te klikken. Op deze manier komt het overzicht van alle gegevens antwoorden tevoorschijn voor deze specifieke vraag. Vervolgens kun je onder opties ervoor kiezen om de antwoorden na te kijken.

Ook kun je er voor kiezen om per leerling na te kijken. Hiervoor navigeer je vanuit de activiteit naar het voortgangsscherm door bovenaan het scherm te klikken op de bril. Hier kun je de leerlingen selecteren en de antwoorden bekijken en nakijken.

Bij het nakijken kun je feedback geven aan de leerling of aan de hele klas. Lees hier hoe je dat doet.