Bestaand lesmateriaal toevoegen aan een klas

door Jill Gotink

Als je bestaand lesmateriaal wilt toevoegen aan een klas kan dat via instellingen, linksonder in het menu. Instellingen kan je herkennen aan het icoontje met je eigen profielfoto.

Na klikken op instellingen, navigeer je naar de desbetreffende klas. Klik op ‘voeg lesmateriaal toe’ en selecteer het materiaal. Na het selecteren van het materiaal hoef je alleen nog maar op ‘ga verder’ te klikken, het systeem voert hierdoor het lesmateriaal toe, wat enkele seconden kan duren.