Webinars - Online trainingen

door Rosanne Mol

Ben je nog niet bekend met Learnbeat of heb je het gevoel dat je meer kan halen uit onze digitale leeromgeving Learnbeat? Volg dan een online training! Je hoeft je niet van te voren aan te melden, je kunt aanhaken wanneer jij wilt!

Hoe doe ik mee?

Kies hieronder een onderwerp dat je aanspreekt en een tijdstip dat je past.

WebinarsLearnbeat - De basisAan de slag met je leerlingenHet leerproces van de leerlingen volgenExtra uitleg toevoegen bij het lesmateriaalZelf video's toevoegen bij het lesmateriaal
week 18:3/5 - 16.005/5 - 14.00
week 19:8/5 - 16.0011/5 - 13.00 12/5 - 14.00
week 20:
15/5 - 16.0018/5 - 11.00
19/5 -16.00
week 21:22/5 - 14.0023/5 - 16.0024/5 - 12.00
week 22:

29/5 - 14.00

Om deel te nemen aan een webinar doorloop je de volgende stappen:

1. Open uw browser en ga naar join.me.
    Tip! Internet Explorer ondersteunt dit programma niet optimaal. Ik raad je aan om Google Chrome te gebruiken.
  2. Klik op Meeting bijwonen.

Het veld voer code in wordt weergegeven.

3. Voer de code: Learnbeat-leswijs in en klik op deelnemen.
  4. Vervolgens:
    • Als er verder nog geen deelnemers zijn, wacht je tot de anderen er zijn.
    • Als een vergrendelde vergadering al bezig is, voer je jouw naam in en klik je op deelnemen.
    • Als er niets wordt gedeeld, wacht je tot de organisator zijn of haar scherm heeft gedeeld. Het audio- of videogedeelte van de vergadering is mogelijk al actief.

Wil je liever een herinnering ontvangen? Het is ook mogelijk om je van te voren aan te melden door een bericht te sturen naar support@dedact.nl. Je zult dan per email een uitnodiging ontvangen om naar de pagina van de webinar te gaan.

Wat is een webinar?

Een webinar is in dit geval een korte online training voor het gebruik van Learnbeat. Vanachter je pc, tablet of telefoon kun je de verschillende trainingen online volgen. Je kijk mee op het scherm van trainer, Rosanne of Elvira, om alle knoppen in Learnbeat te leren kennen. Ook heb je de mogelijk om tijdens de webinar vragen te stellen. Op deze manier is er persoonlijk contact tijdens de webinar en gaan we in op de vragen die de deelnemers aandragen. Een Learnbeat webinar duurt 20-30 minuten waarbij de laatste 10 minuten zijn ingepland voor vragen vanuit de deelnemers.

Mis je een onderwerp? Of heb je specifieke vragen? Het is ook mogelijk om een prive-webinar te plannen. Neem daarvoor ook contact op via support@dedact.nl.