Wat zien mijn leerlingen?

door Rosanne Mol

Als docent kun je altijd door het lesmateriaal en de antwoorden in Learnbeat bladeren. Leerlingen kunnen alleen lesmateriaal en modelantwoorden zien wanneer dit zichtbaar is gezet door de docent of door ons. Wil je zien hoe dit eruit ziet voor de leerling? Log dan in als leerling.

Inloggen als leerling

Via het linkermenu navigeer je naar instellingen.  Klik vervolgens op leerlingen onder de klas die je wilt inzien als leerling. Onder de naam van iedere leerling zie je de optie 'Log in als leerling'. Wanneer je deze optie gebruikt, log je uit je docentenaccount en log je in als leerling. Op deze manier kun je mee kijken in het account van de leerling.

Let op! Je bent echt ingelogd als deze leerling. Wanneer jij in zijn of haar account aan de slag gaat met het maken van opgaven, zal Learnbeat dit tellen als voortgang van deze leerling. Wanneer je weer als docent wilt inloggen, moet je eerst uitloggen als deze leerling. Je logt uit door aan/uit knop te gebruiken onder in het linkermenu.