Webinar: iedere dinsdag en donderdag in september

door Elvira Davidsz

Ga je volgend jaar met Learnbeat werken en heb je vragen over hoe je Learnbeat het beste volgend schooljaar kan inzetten? Wij kunnen je helpen! In september houden we live vragensessies met support. Tijdens dit online gesprek gaan we in op de basis van Learnbeat en in op elke vraag die jij als gebruiker stelt.

We zitten elke dinsdag en donderdag in september om 16:00 uur voor je klaar.

Komen deze tijden je niet uit, maar wil je wel graag een gesprek? Plan dan een ander moment met ons door te bellen naar (020) 70 09 854.

Hoe doe ik mee met Support Q&A?

Om deel te nemen aan de Q&A doorloop je de volgende stappen:

1. Open je browser en ga naar join.me.
Tip! Internet Explorer ondersteunt dit programma niet optimaal. Ik raad je aan om Google Chrome te gebruiken.

2. Klik op Meeting bijwonen.
 Het veld voer code in wordt weergegeven.

3. Voer de code: Learnbeat-leswijs in en klik op deelnemen.

Vervolgens:

Als er verder nog geen deelnemers zijn, wacht je tot de anderen er zijn.
Als een vergrendelde vergadering al bezig is, voer je je naam in en klik je op deelnemen.
Als er niets wordt gedeeld, wacht je tot de organisator zijn of haar scherm heeft gedeeld. Het audio- of videogedeelte van de vergadering is mogelijk al actief.