Inloggen op Learnbeat

Aangepast 3 months ago door Rosanne Mol

Om in te kunnen loggen op Learnbeat heb je een Learnbeat-account nodig. Dit account maken wij voor je aan. De inloggegevens hiervan worden automatisch gemaild naar het juiste mailadres. Ga naar inloggen.learnbeat.nl, vul je gebruikersnaam en je wachtwoord in en klik op log in.

Accounts koppelen

Er zijn ook nog andere opties om in te kunnen loggen op Learnbeat. Heb je al een SOMtoday-account, een Entree-account, een Office 365 account of een Google-account?  Dit account kun je ook gebruiken om in te loggen op Learnbeat.  Hiervoor moet je de accounts wel eerst 'koppelen'.

Lees hier hoe je de accounts kunt koppelen.

1. Inloggen met je Entree account
  2. Inloggen met je SOMToday account
  3. Inloggen met je Office365-account
  4. Inloggen met je Google account

Gekoppelde accounts beheren

Wanneer je al bent ingelogd op Learnbeat heb je ook de optie om de accounts te beheren. Dit doe je onder instellingen. Klik op 'Verbonden accounts' en zet de koppeling met het account dat je wilt gebruiken aan. In onderstaande afbeelding staan alle koppelingen uit. Vervolgens kom je automatisch  op het scherm terecht komen waarbij je het betreffende account kunt koppelen.

Je kunt op dit zelfde scherm de accounts weer ontkoppelen. Klik op 'aan' en klik vervolgens op 'Ok' om de koppeling ongedaan te maken.