Navigeren binnen Learnbeat

Aangepast 5 months ago door Rosanne Mol

Om efficiënt door Learnbeat te navigeren kun je gebruik maken van het kruimelpad. Dit is het menu dat je boven aan de pagina ziet verschijnen wanneer je één van de icoontjes onder het huisje aanklikt. Met behulp van het kruimelpad wissel je gemakkelijk tussen de hoofdstukken, paragrafen en activiteiten.

Wanneer je navigeert door Learnbeat zie je rechtsboven in de menubalk extra knoppen verschijnen van de bekende iconen. Met deze knoppen blijf je op dezelfde pagina, maar krijg je een ander overzicht te zien.

Voorbeeld: Je bekijkt het lesmateriaal dat al in Learnbeat staat. Je zou hier graag extra materiaal willen toevoegen. Je klikt dan rechtsboven op het icoon van de pen en de liniaal (de auteursomgeving). Je komt dan direct op de pagina van deze opgave terecht in de auteursomgeving en kunt direct aan slag met extra opdrachten.

Dit kan natuurlijk ook de andere kant op. Je maakt een nieuwe opgave in de auteursomgeving en wilt zien hoe dit er uit ziet: je slaat de opgave op en klikt weer rechtsboven op de koffer om naar het lesmateriaal te gaan.