Meerdere docenten koppelen aan een klas

Aangepast 1 month ago door Rosanne Mol

Omdat het voorkomt dat docenten gezamenlijk een klas lesgeven, is het mogelijk om met meerdere docenten gekoppeld te zijn aan een klas in Learnbeat. Welke docenten er mee kunnen kijken met een klas kun je zelf instellen. De docenten die je toevoegt hebben dezelfde mogelijkheden met de groep als dat jij zelf hebt.

Docenten toevoegen aan een klas

Via instellingen en het klikken op het tandwiel van de desbetreffende klas kan je een andere docent van jouw school toevoegen aan de klas door middel van op de knop 'voeg docent toe' te klikken. De toegevoegde docent ziet de groep vanzelf verschijnen wanneer hij/zij de volgende keer inlogt of de pagina opnieuw laadt.

Door op het prullenbakje te klikken kun je docenten verwijderen van de groep. Deze docenten kunnen pas weer opnieuw toegang krijgen tot de klas door opnieuw toegevoegd te worden.