Meerdere docenten koppelen aan een groep

door Rosanne Mol

Omdat het voorkomt dat docenten een klas gedeeld lesgeven op een vak is het sinds kort mogelijk om met meerdere docenten gekoppeld te zijn aan een groep in Learnbeat. Welke docenten er mee kunnen kijken met een groep kun je zelf instellen. De docenten die je toevoegt hebben dezelfde mogelijkheden met de groep als dat jij zelf hebt.

Docenten toevoegen aan een klas

Door op de knop 'voeg docent toe' te klikken kun je een docent van jouw school selecteren om toe te voegen aan de groep. De toegevoegde docent ziet de groep vanzelf verschijnen wanneer hij/zij de volgende keer inlogt of de pagina opnieuw laadt.

Door op het prullenbakje te klikken kun je docenten verwijderen van de groep. Deze docenten kunnen pas weer opnieuw toegang krijgen tot de groep door opnieuw toegevoegd te worden.