Materiaal en scores printen

Aangepast 3 months ago door Rosanne Mol

We hebben Learnbeat gemaakt om interactief rijk lesmateriaal te bekijken en opgaven te maken. Echter, wij kunnen ons voorstellen dat er uitzonderingssituaties zijn waarbij het handig is om het lesmateriaal in een pdf te kunnen opslaan en printen.

Materiaal opslaan en printen

Je kunt de opgaven uit iedere leeractiviteit opslaan als PDF en vervolgens afdrukken. Dit doe je met de knop opties rechts boven in het scherm. Wanneer je daar op klikt kun je kiezen voor de optie Print. Je kunt het materiaal met of zonder modelantwoorden opslaan en eventueel afdrukken.

Voortgang en resultaten opslaan en printen

Het is ook mogelijk om van de voortgang van het materiaal een overzicht te downloaden als excelbestand en af te drukken. Dit bestand download je vanaf de voortgang pagina.

Om het resultatenoverzicht per leerling te downloaden en te printen ga je naar het resultatenscherm ( de grafiek). Daar selecteer je een leerlingen en kun je boven aan het scherm het bestand downloaden.