De opbouw van het lesmateriaal

Aangepast 3 months ago door Rosanne Mol

In Learnbeat kun je aan de slag met vele functionaliteiten. Het kan daardoor voorkomen dat je soms even niet meer weet waar je precies bent in Learnbeat. Gelukkig is Learnbeat opgebouwd met een bepaalde structuur die overal kunt terugvinden om je de weg te wijzen.

De opbouw van het lesmateriaal

Het lesmateriaal in Learnbeat heeft altijd een vaste structuur. Onder het koffertje vind je het lesmateriaal verdeeld per klas in hoofdstukken met paragrafen, activiteiten en opgaven.

HoofdstukParagraafActiviteitOpgaven
1. Fiets
2. Feest
etc.
1. Inleiding
2. Boeken lezen
3. Grammatica
etc.
A. Opgaven
B. Theorie
etc.
Opgave 1
Opgave 2
Opgave 3
etc.

Dit is een voorbeeld uit Leswijs Nederlands.

Je kunt in Learnbeat precies zien waar je bent door het kruimelpad bovenin je scherm te volgen. Ook kun je met het kruimelpad navigeren naar andere hoofdstukken of paragrafen. Klik op het hoofdstuk, de paragraaf, of activiteit en kies het lesmateriaal dat je wilt inzien.

Wil je de volgorde van het lesmateriaal aanpassen of wil je onderdelen verwijderen? Dat kun je doen in de auteursomgeving. Klik hier voor meer informatie