Afbeeldingen toevoegen bij het lesmateriaal

Aangepast 9 months ago door Rosanne Mol

Wanneer je aan de slag gaat met het maken van eigen lesmateriaal, kun je natuurlijk door middel van wisselende multimediale werkvormen het lesmateriaal aantrekkelijk maken voor de leerlingen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor de hoofdstukken extra afbeeldingen toe te voegen als omslagafbeelding. Hier zullen we uitleggen hoe je dat doet.

Afbeeldingen toevoegen

In de auteursomgeving kun je het lesmateriaal aanvullen met afbeeldingen. Dit kun je doen op verschillende niveaus.

1. Hoofdstuk afbeelding
    Je kunt de omslagafbeelding van het hoofdstuk zelf instellen. Dit doe je door op het icoontje van het landschap te klikken. Hiermee open je een scherm waarbij je de gewenste afbeelding kunt uploaden.

2. Opgaven omslag

Wanneer je opgaven of theorie toevoegt aan het lesmateriaal heeft dit materiaal een omslag. Deze inslag kun je zelf instellen. Dit doe je door te navigeren naar de opgaven op theorie. Vervolgens klik je op 'opties'. Hier vind je de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden.