Week 19: Printen van theorie en scores van leerlingen

Aangepast 10 months ago door Elvira Davidsz

Bij Learnbeat hebben we deze weken gewerkt aan veel wensen van docenten! Hieronder vind je een samenvatting van de belangrijkste aanpassingen die we hebben gedaan.

Directe feedback op scores voor leerlingen

Wanneer de antwoorden open staan voor leerlingen, kunnen zij nu direct in de zijbalk zien welke vragen goed of fout zijn gerekend. Ook zien ze een grijs vakje wanneer de vraag wel is gemaakt, maar nog niet is nagekeken.


Afbeeldingen toevoegen in aantekeningen

Via het klembord was het al langer mogelijk om aantekeningen te maken voor leerlingen, of om leerlingen voor zichzelf aantekeningen te laten maken. Nu is het ook mogelijk om in deze aantekeningen afbeeldingen te verwerken. 


Theorie printen

Werk je met Leswijs Nederlands en hebben je leerlingen de behoefte om hun theorie op papier te leren? Via de functie van het theorieboek is het nu mogelijk om de teksten en bronnen te printen. 


Inloggegevens van de leerlingen

Hebben jouw leerlingen moeite met hun inlogcodes en wil je het wachtwoord van leerlingen veranderen? Dit kon al langer onder de instellingen van de klas. Nieuw is dat je in dit scherm ook meteen de gebruikersnamen van de leerlingen kunt zien. Zo kan je de leerlingen ondersteunen die hun gebruikersnaam zijn vergeten.Hebben we je goed geholpen?