Safe Exam Browser downloaden

Aangepast 3 weeks ago door Jill Gotink

Hieronder kan je de Safe Exam Browser downloaden, zodat je de toets kan maken!

Safe Exam Browser kan geïnstalleerd worden op Windows, MacBook en iPad, het is niet mogelijk op Android apparaten en Chromebooks. Hieronder zijn de download links te vinden per apparaat.

Stappenplan voor het downloaden van de Safe Exam Browser

Stap 1: Kies de juiste download link. Dit weet je door te kijken op welk apparaat je werkt. Ik werk op een computer die draait op Windows, daarom klik ik op de bovenste download link 'Windows'

Stap 1

Het installatieprogramma wordt nu geïnstalleerd, dit zie je linksonder in het scherm.

Stap 2: Klik op 'next' om verder te gaan met het downloaden.

Stap 3: Je wordt gevraagd om de voorwaarden van de Safe Exam Browser te lezen. Als je het hiermee eens bent, vink dan het vakje 'I agree the terms in the license agreement' aan en klik dan op 'next'.

Stap 4: Klik op 'Install'.

Stap 5: Je installeert nu het programma! Wacht even totdat de balk vol is en klik voor de laatste stap op 'finish'.