Leerling: Learnbeat op je telefoon

Bijgewerkt door Eva Derks

Naast dat je Learnbeat kunt gebruiken op je computer, laptop en tablet, kun je ook werken in Learnbeat op je telefoon. Hierdoor is het mogelijk op elk moment van de dag huiswerk te maken! Je surft op je telefoon naar inloggen.learnbeat.nl.

Let op: Er is geen Learnbeat app, je kunt Learnbeat op je telefoon alleen in de browser gebruiken.

De navigatie op je telefoon werkt bijna hetzelfde als op de computer. Het kruimelpad zie je onderaan je scherm, zie de afbeelding hieronder voor een voorbeeld. Met het kruimelpad wissel je gemakkelijk tussen hoofdstukken, paragrafen en activiteiten binnen één vak.

Mocht je de desktop/computer-weergave toch fijner vinden, kun je in het homescherm onderaan kiezen voor 'desktopversie'. Hierdoor zie je Learnbeat zoals je dat ziet op je computer.

In de mobiele versie is het mogelijk om verschillende soorten vragen zoals gatentekstvragen, combinatievragen, ordeningsvragen en hotspotvragen te maken op je telefoon. Door te klikken op de vraagnummer onder aan in het scherm navigeer je naar het overzicht van de vragen.

Ook kun je navigeren naar het aantekeningenoverzicht en de feedback van je docent inzien en beantwoorden. Ten slotte kun je op je telefoon in het resultatenscherm je voortgang bekijken.

Je kunt ook een nieuwe profielfoto uploaden vanaf je telefoon!