Week 17 - Zelf klassen beheren

Tijdens de meivakantie zijn er veel verbeteringen doorgevoerd in Learnbeat. Zo is het nu gemakkelijker om een combinatievraag te maken op een Ipad en is het ontleedsjabloon verbeterd. Hieronder lees je meer over de grootste aanpassing: het beheren van je klassen.

Het beheren van klassen

Geef je samen met je collega's les aan één klas? Geeft je stagiair les aan je klas? Of zet jij de klassen klaar voor jouw collega's? Je kunt nu klassen delen en beheren in Learnbeat en dit zelf regelen! Onder de instellingen zie je een tandwiel waarmee de instellingen van een klas kunnen worden aangepast. Pas de naam aan, het niveau en koppel je collega's.

Let op! Je collega's moeten wel een Learnbeat account hebben.