De kant-en-klare studieplanner

Aangepast 1 week ago door Čiska Jansz

Een kant-en-klare studieplanner plaatsen

Bij bepaalde methodes die in Learnbeat worden aangeboden, is een bijbehorende kant-en-klare studieplanner ontwikkeld. Deze kun je eenvoudig in je klas(sen) plaatsen.

Kies onder opties voor 'plaats een gedeelde studieplanner'. Vervolgens selecteer je de kant-en-klare studieplanner en klik je op 'ga verder'. Tot slot selecteer je de gewenste klas waarin je de studieplanner wilt plaatsen en klik je op 'plaats.

Let op: je moet eerst lesmateriaal toevoegen aan de klas, voordat je de studieplanner kunt plaatsen

Van onderstaande methodes bestaat er een kant-en-klare studieplanner: