De kant-en-klare studieplanner

Bijgewerkt 2 weeks ago door Jill Gotink

Een kant-en-klare studieplanner plaatsen

Bij bepaalde methodes die in Learnbeat worden aangeboden, is een bijbehorende kant-en-klare studieplanner ontwikkeld. Deze kun je eenvoudig in je klas(sen) plaatsen.

Kies in de linker menubalk voor studieplanner en selecteer de juiste klas. Onder opties klik je op plaats een gedeelde studieplanner. Vervolgens selecteer je de kant-en-klare studieplanner en klik je op 'ga verder'.

Let op: je moet eerst lesmateriaal toevoegen aan de klas, voordat je de studieplanner kunt plaatsen

Van onderstaande methodes bestaat er een kant-en-klare studieplanner:

Methode

Leerjaar

Niveau

De Geo

bk, kgt, t/h, h/v, v

Op Niveau

bk, kgt, t/h, h/v, v

Leswijs Nederlands 2e ed. (Lineair)

bk, kgt, h/v