Klassen verwijderen en/of wijzigen

Aangepast 1 week ago door Čiska Jansz

In Learnbeat kun je - nadat je klassen hebt aangemaakt - deze eenvoudig wijzigen en verwijderen. Allereerst laten wij het zien via een instructiepagina, vervolgens zijn de stappen uitgeschreven.

Klassen wijzigen

Wanneer je de naam, het niveau of het leerjaar van jouw klas wilt wijzigen, ga je naar Instellingen in de linkermenubalk. Het scherm waarin je jouw leerlingen en klassen beheert, opent. Kies nu bij de klas die je wilt wijzigen voor klasinstellingen.

Vervolgens kun je eenvoudig de naam van de klas, het niveau en het leerjaar aanpassen naar wat het zou moeten zijn. 

Testcontent wordt in dit geval Nederlands. 

Tenslotte kies je voor Opslaan en kom je weer in het Instellingenscherm terecht. 

Klassen verwijderen

Om klassen te verwijderen ga je via de linkermenubalk naar Instellingen door op jouw profielfoto te klikken. Je komt nu in jouw klassenoverzicht terecht. Hier kun je de te verwijderen klas selecteren door naar klasinstellingen te gaan. Vervolgens klik je op de prullenmand om de klas te verwijderen. 

Verwijder de klas door rechts op de prullenmand te klikken. Mocht je per ongeluk de verkeerde klas verwijderen, geen probleem! Neem contact op via de supporttoeter en wij zetten de klas weer voor je terug.


Hebben we je goed geholpen?