Wat zien mijn leerlingen?

Aangepast 5 months ago door Victoria Awad

Als docent kun je altijd door het lesmateriaal en de antwoorden in Learnbeat bladeren. Leerlingen zien alleen lesmateriaal (en modelantwoorden) dat zichtbaar is gemaakt door de docent. Wil je weten hoe dit eruit ziet voor de leerling? Log dan in als leerling.

Inloggen als leerling

Via het linkermenu navigeer je naar 'Instellingen.

Klik vervolgens op 'Beheer leerlingen' onder de klas die je wilt inzien als leerling.

Onder de naam van iedere leerling zie je de optie 'Log in als leerling'. Wanneer je hiervoor kiest, log je uit je docentenaccount en log je in als leerling. Op deze manier kun je meekijken in het account van jouw leerling.

Let op!
Je bent écht ingelogd als deze leerling. Wanneer jij in zijn of haar account aan de slag gaat met het maken van opgaven, zal Learnbeat dit zien als voortgang van jouw leerling. Wanneer je weer terug wilt naar je eigen docentenaccount, moet je eerst uitloggen als deze leerling.
Je logt uit door de aan/uit knop te gebruiken linksonder in het hoofdmenu.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via (020) 70 09 854. Ben je aan het werk in Learnbeat en kom je er ter plekke niet helemaal uit? Gebruik dan de supporttoeter.

Met de emoji's onder dit artikel kun je ons laten weten of we je met dit artikel naar tevredenheid hebben geholpen. Door erop te klikken help je ons de artikelen kritisch te blijven beoordelen en zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw vragen. Wij zijn blij met jouw feedback. Met elkaar maken we Learnbeat steeds beter!