Afbeeldingen toevoegen bij het lesmateriaal

Aangepast 2 months ago door Victoria Awad

Je bent lekker aan de slag met het invoeren van je eigen lesmateriaal, maar je wilt het het materiaal wat aantrekkelijker maken voor je leerlingen doormiddel van het gebruik van wisselende multimediale werkvormen. Maar hoe doe je dat nou? In de auteursomgeving kun je het lesmateriaal aanvullen met afbeeldingen. Dit kun je doen op verschillende niveaus. Hieronder zullen we je uitleggen hoe je dat doet.

Afbeeldingen toevoegen

1. Hoofdstuk afbeelding
    Je kunt de omslagafbeelding van het hoofdstuk zelf instellen. Dit doe je door op het icoontje van het landschap te klikken. Hiermee open je een scherm waarbij je de gewenste afbeelding kunt uploaden.

2. Opgaven omslag

Wanneer je opgaven of theorie toevoegt aan het lesmateriaal heeft dit materiaal een omslag. Deze inslag kun je zelf instellen. Dit doe je door te navigeren naar de opgaven op theorie. Vervolgens klik je op 'opties'. Hier vind je de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden.

Op deze manier kun je het lesmateriaal nog mooier maken. Succes!