Een bestaande bron toevoegen

Aangepast 11 months ago door Rosanne Mol

Je kunt op verschillende manieren bestaande bronnen invoegen bij het lesmateriaal. Dit kun je doen als leertekst, maar ook als bron boven of onder de opgaven. Je leest hier hoe je een bron bij het lesmateriaal invoegt.

Lees hier hoe je een leertekst koppelt.

Een bestaande bron toevoegen bij het lesmateriaal

In de auteursomgeving kun je bij alle opdrachten en theorie bestaande bronnen toevoegen. Die doe je door bij de opgaven te klikken op 'voeg bron of opdracht toe'. Vervolgens klik je op de werkvorm 'bestaande bron'.  Zo kom je in het scherm waarin je kunt zoeken door alle bronnen en teksten die voor jou beschikbaar zijn. Door het zoekveld linksboven te gebruiken kun je gericht bladeren door het materiaal. Wanneer je een bron hebt gevonden die je wilt invoegen klik je op 'opslaan'.  De bron staat nu bij het materiaal. Sla de opgave op en bekijk het materiaal ter controle.