Contact - de supporttoeter

Aangepast 3 months ago door Čiska Jansz

Via deze FAQ pagina proberen wij je zoveel mogelijk te voorzien van informatie en tips, maar we kunnen ons goed voorstellen dat het soms handiger is om in direct contact met ons te komen. Dat kan eenvoudig via de linkermenubalk! 

De supporttoeter


In het linkermenu van Learnbeat vind je het icoon van een toeter. Door op deze toeter te klikken, kun je direct een bericht sturen naar Support. Wanneer je hierop klikt kun je aangeven:

  • dat je een probleem hebt (of een vraag)
  • dat je een inhoudelijke fout bent tegengekomen
  • dat je een idee hebt

Wanneer je ons via de supporttoeter een bericht stuurt, krijgen wij in de footer van jouw bericht belangrijke informatie meegestuurd over jouw account en de locatie waar je je bevindt in Learnbeat. Hierdoor kunnen wij je zo snel mogelijk helpen.

Ik heb een probleem

Wat gebeurt er nu wanneer je een technisch probleem, een foutmelding of een storing hebt gemeld? Wanneer jouw mail bij ons komt, zullen we in eerste instantie altijd proberen jouw probleem na te bootsen om te zien wat er misgaat. Vervolgens leggen wij het probleem voor aan onze collega's van techniek. Zij kunnen dieper in de techniek achter de leeromgeving en doen hun best jouw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. 

Ik zie een inhoudelijke fout

Wanneer je een inhoudelijke fout ontdekt in het lesmateriaal dat via Learnbeat wordt aangeboden, kijken we ook eerst of we de fout hier ook zien. Vervolgens hangt het af van wie de auteur van het materiaal is, wat de vervolgstappen zijn. De door jou opgemerkte fout wordt ofwel door Support aangepast, doorgestuurd naar onze collega's van content of rechtstreeks aan de uitgever van het materiaal doorgegeven. 

Ik heb een idee

Wanneer je een idee aan ons doorgeeft, beoordelen wij in hoeverre jouw idee breedgedragen wordt, hoeveel werk het is om jouw idee door te voeren en hoeveel prioriteit dit heeft. vervolgens geven we jouw idee door aan de afdeling die ermee aan de slag zou moeten. 


Weet dat we al jullie berichten lezen en serieus beoordelen. Mocht je ons liever een gewone e-mail sturen kan dat natuurlijk ook altijd. Je kunt ons bereiken via support@learnbeat.nl.

Wil je liever bellen? Neem dan contact op via 020 70 09 854. We helpen je graag. 

Met elkaar maken we Learnbeat steeds beter. 


Hebben we je goed geholpen?