Lesmateriaal bestellen

Aangepast 3 months ago door Rosanne Mol

Wil je graag lesmateriaal dat binnen Learnbeat wordt aangeboden bestellen? Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt direct via ons (Dedact) lesmateriaal bestellen, maar je kunt ook via een studieboekenhandel zoals Van Dijk Educatie, Iddink en Osinga de Jong bestellen. Hier lees je hoe dat in zijn werk gaat.  

ISBN

Om de producten te bestellen vraag je de betreffende ISBN's bij ons aan via orders@dedact.nl. Vul ook dit formulier in, zodat wij precies weten wat je wilt bestellen. Wanneer je via een studieboekenhandel besteld vragen wij ook om ditzelfde formulier in te vullen, zodat wij weten wat ons te wachten staat en alvast de nodige voorbereidingen kunnen treffen. De ISBN's komen zo snel mogelijk jouw kant op en zijn te gebruiken bij zowel de studieboekenhandel als bij een directe bestelling bij Dedact. 

De bestelling plaatsen

Heb je de juiste ISBN's verkregen en wil je de boeken daadwerkelijk gaan bestellen? Via orders@dedact.nl kun je de bestelling direct aan ons doorgeven. Geef aan welke aantallen je per product/ISBN wilt bestellen. Dan gaan wij met je bestelling aan de slag. Je kunt, zoals hierboven al eerder genoemd, ook via de studieboekenhandel je bestelling plaatsen. Deze komt vervolgens automatisch bij ons terecht. 

De levering

Zodra de zomervakantie voorbij is en school weer open is, zullen de boeken worden geleverd. Bij afname van digitaal lesmateriaal staan alle accounts van docenten aan het begin van het schooljaar klaar voor gebruik. De digitale leermiddelen zullen via Edu-IX ontsloten worden, waardoor iedereen bij de start van het schooljaar direct aan de slag kan.

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij Rosanne. Neem gerust contact op via de mail: orders@dedact.nl of per telefoon: 020 - 7009 854


Hebben we je goed geholpen?