Week 14: De laatste updates van Learnbeat

Deze week zijn er veel nieuwe functies live gegaan! Hieronder vind je de samenvatting met daarbij de links naar artikelen waarin je meer uitleg kan vinden.

Mogelijkheid om activiteiten te delen

Het is nu mogelijk om lessen te delen met je collega's. Bijvoorbeeld als je een toets of extra opdrachten hebt gemaakt die je collega's ook willen gebruiken.

Lees hier hoe je activiteiten kunt delen.

Inloggen met je Google Account

Wanneer je een Google account hebt kun je deze koppelen aan je Learnbeat account. Je kunt hiermee voortaan inloggen met je Google account gegevens. Gekoppelde accounts kun je nu beheren onder je instellingen.

Lees hier hoe je kunt inloggen met je Google account.

Nieuw werksjabloon: Opdracht Groeperen

Wanneer je leerlingen bepaalde begrippen wilt laten groeperen in categorieën, kan je kiezen voor Groeperen.

Nieuw werksjabloon: Geluid opnemen

Wil je leerlingen laten oefenen met het uitspreken van woorden, muziek of zang? Dan kun je nu een opdracht maken met als werksjabloon Geluid opnemen.

Gemakkelijker leerteksten toevoegen aan je lesmateriaal

Je kon in Learnbeat al leerteksten toevoegen aan je lesmateriaal. Vanaf nu is dit nog gemakkelijker.

Lees hier hoe je leerteksten kunt toevoegen.

Combinatievraag op de Ipad

Het was moeilijk om de combinatievraag op een Ipad te maken. We hebben het gemakkelijker gemaakt voor de leerlingen om langere combinatievragen met veel begrippen te maken.