Wachtwoord vergeten

door Rosanne Mol

Wachtwoord vergeten? Dat kan natuurlijk gebeuren. Je kunt heel gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga naar https://inloggen.learnbeat.nl, klik op 'Wachtwoord vergeten' en vul je e-mailadres of gebruikersnaam in. We sturen je een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. Weet je je gebruikersnaam of gekoppelde e-mailadres niet meer? Geen nood.

Voor docenten

Weet je zowel je gebruikersnaam als gekoppelde e-mailadres niet meer? Stuur dan een mail naar support@dedact.nl en vraag om een nieuw wachtwoord.

Voor leerlingen

Als docent heb je de bevoegdheid om het wachtwoord van je leerlingen te wijzigen.

• Log in als docent en ga naar Instellingen door op je profielfoto te klikken;
  • Zoek de klas op en kies'Beheer leerlingen';
  • Ga naar de leerling en klik op'Wijzig wachtwoord';
  • Vul een nieuw wachtwoord in en klik op 'wijzig';
  • Het wachtwoord is nu gewijzigd.