Feedback geven aan mijn leerlingen

Bijgewerkt 1 month ago door Loes Formsma

Als docent kun je aan de gehele klas feedback geven of aan de leerling als individu. Het geven van feedback kun je op verschillende manieren doen.

Feedback geven aan mijn leerlingen

Wanneer je in een opgave de antwoorden van een leerling bekijkt vind je de optie 'Geef feedback aan de klas'. Met deze optie is je bericht zichtbaar voor alle leerlingen in de klas.

Ook vind je in dit scherm de optie om per leerling feedback te geven. Deze feedback is alleen zichtbaar voor de betreffende leerling en voor jouzelf.

Je kunt de feedback teruglezen door in het linkermenu op 'Meer' en op het icoon van het praatwolkje te klikken. Daar vind je alle feedback die je hebt gegeven, zowel aan leerlingen individueel als aan een gehele klas.

Wanneer je feedback geeft aan de klas of de leerling, ontvangt de leerling hier een melding van. De melding (en de feedback) is ook voor de leerling zichtbaar onder het icoon van het praatwolkje in het linkermenu.

Vanuit daar kan de leerling naar de betreffende opgave navigeren. Ook kan de leerling hier reageren op de feedback van de docent.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen aan ons? Gebruik de supporttoeter links onderin het scherm om contact met ons op te nemen, of bel 020 70 09 854 als je graag acuut geholpen wilt worden.