Feedback geven aan mijn leerlingen

Bijgewerkt 9 months ago door Loes Formsma

Als docent kun je aan de gehele klas feedback geven of aan de leerling als individu. Het geven van feedback kun je op verschillende manieren doen. Hieronder lees je meer over de feedbackmogelijkheden.

Feedback geven aan mijn leerlingen

Wanneer je in een opgave de antwoorden van leerlingen bekijkt vind je de optie 'Geef feedback aan de klas'. Via deze optie is je bericht zichtbaar voor alle leerlingen in de klas.

Ook vind je de optie om per leerling feedback te geven, wanneer je op Geef feedback achter de naam van de specifieke leerling klikt. Deze feedback is alleen zichtbaar voor de betreffende leerling en voor jouzelf. 

Je kunt de feedback teruglezen door in de linkermenubalk via 'Meer' op het icoon van het praatwolkje te klikken. Daar vind je alle feedback die je hebt gegeven, zowel aan individuele leerlingen als aan een gehele klas.

Hoe ziet het er voor de leerling uit?

Wanneer je feedback geeft aan de klas of de leerling, ontvangt de leerling hier een melding van. De melding (en de feedback) is ook voor de leerling zichtbaar onder het icoon van het praatwolkje in de linker menubalk. 

Ook de leerling komt vervolgens in een overzicht met alle feedback die individueel of klassikaal gegeven is.

Vanuit hier kan de leerling naar de betreffende opgave navigeren. Ook kan de leerling hier reageren op de feedback van de docent. 

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen aan ons? Gebruik de supporttoeter links onderin het scherm om contact met ons op te nemen, of bel 020 70 09 854 als je graag gelijk geholpen wilt worden.


Hebben we je goed geholpen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)