Een studieplanner printen

Bijgewerkt door Suzanne den Brinker

Studieplanner printen of opslaan als PDF

Het is mogelijk om een studieplanner te printen of op te slaan als PDF. Ga hiervoor via 'Opties' naar 'Print deze studieplanner'.

Vervolgens krijg je de mogelijkheid om de studieplanner te printen. Als je klikt op 'Bestemming' is het ook mogelijk om de studieplanner op te slaan als PDF.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via support@learnbeat.nl of (020) 70 09 854. Ben je aan het werk in Learnbeat en kom je er ter plekke niet helemaal uit? Gebruik dan de supporttoeter.


Hebben we je goed geholpen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)