Aantekeningen maken

Bijgewerkt door Eva Derks

Leerlingen en docenten kunnen aantekeningen maken in Learnbeat. De aantekeningen die je als docent maakt zijn voor alle leerlingen zichtbaar. De aantekeningen die de leerling maakt zijn alleen voor de leerling zelf en zijn vakdocent zichtbaar.

Aantekeningen maken

Onder 'Meer' in de linker menubalk vind je het icoon van het kladblok waarmee je in jouw aantekeningen-overzicht terecht komt. 

Wanneer je op deze manier naar de aantekeningen navigeert, vind je alle gemaakte aantekeningen per klas onder elkaar en kun je desgewenst nieuwe aantekeningen toevoegen. Deze aantekeningen kun je aan een hoofdstuk, paragraaf, activiteit of opdracht koppelen, door bij 'Opslaan in' te kiezen voor het gewenste hoofdstuk. Ook kun je vanaf hier direct naar het gekoppelde lesmateriaal navigeren. 

In het lesmateriaal vind je ook de optie om aantekeningen te maken. Deze staan dan automatisch gekoppeld aan de opgave waar je de aantekening aanmaakt. Wanneer je rechtsboven op 'Opties' klikt en vervolgens op 'Maak een aantekening', kun je een nieuwe aantekening bij het materiaal maken of kun je bestaande aantekeningen inzien. 

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via support@learnbeat.nl of (020) 70 09 854. Ben je aan het werk in Learnbeat en kom je er ter plekke niet helemaal uit? Gebruik dan de supporttoeter.


Hebben we je goed geholpen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)