Wachtwoord vergeten

Bijgewerkt door Suzanne den Brinker

Wachtwoord vergeten? Dat kan zowel docenten als leerlingen overkomen.

Voor docenten

Als jij als docent je wachtwoord en/of gebruikersnaam bent vergeten, kun je contact opnemen met support@learnbeat.nl of 020-700 9854 voor nieuwe inloggegevens.

Voor leerlingen

Leerlingen kunnen hun wachtwoord zelf wijzigen. Leerlingen navigeren naar https://inloggen.learnbeat.nl en klikken op "Wachtwoord vergeten". Vervolgens vullen zij hun e-mailadres of gebruikersnaam in. Learnbeat stuurt automatisch een e-mail met instructies voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord.

Soms klopt het opgegeven e-mailadres van de leerling niet. De mogelijkheid voor de leerling om zelf een nieuw wachtwoord aan te maken vervalt dan. Je kunt als docent wel nog het wachtwoord voor de leerling wijzigen.

Het wachtwoord van jouw leerlingen wijzigen

Als docent heb jij de bevoegdheid om het wachtwoord van je leerlingen te wijzigen.

• Log in als docent en klik linksonder in de menubalk op het poppetje met jouw naam;
  • Klik op de betreffende klas;
  • Klik onder de naam van de leerling op "Wijzig wachtwoord";
  • Vul een nieuw wachtwoord in en klik op "Wijzig"
  • Het wachtwoord is nu gewijzigd.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via support@learnbeat.nl of (020) 70 09 854. Ben je aan het werk in Learnbeat en kom je er ter plekke niet helemaal uit? Gebruik dan de supporttoeter.