Wachtwoord vergeten

Aangepast 1 month ago door Jill Gotink

Wachtwoord vergeten? Dat kan zowel docenten als leerlingen overkomen.

Voor docenten

Als jij als docent zelf jouw wachtwoord en/of gebruikersnaam bent vergeten, dien je een mail te sturen naar support@learnbeat.nl en vraag om een nieuw wachtwoord.

Voor leerlingen

Leerlingen kunnen de wachtwoorden gelukkig zelf heel eenvoudig opvragen. Leerlingen navigeren naar https://inloggen.learnbeat.nl, en klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Vervolgens dienen zij hun e-mailadres of gebruikersnaam in te vullen. Learnbeat stuurt vervolgens een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Soms klopt het opgegeven e-mailadres van de leerling niet. De mogelijkheid voor de leerlingen om zelf een nieuw wachtwoord op te vragen vervalt dan. Je kunt als docent gelukkig zelf het wachtwoord van de leerling ook wijzigen.
Het wachtwoord van jouw leerlingen wijzigen

Als docent heb jij tevens de bevoegdheid om het wachtwoord van je leerlingen te wijzigen.

• Log in als docent en ga in de linker menubalk naar Instellingen door op je profielfoto te klikken;
  • Zoek de klas op en kies 'Beheer leerlingen';
  • Ga naar de leerling en klik op 'Wijzig wachtwoord';
  • Vul een nieuw wachtwoord in en klik op 'wijzig';
  • Het wachtwoord is nu gewijzigd.