Inloggen als leerling

Aangepast 2 weeks ago door Jill Gotink

Inloggen als leerling

Wil je ervaren hoe de leerlingen Learnbeat zien? Of wil je zien welk lesmateriaal open staat voor de leerlingen, kies dan voor deze optie. Je kan inloggen als een leerling via instellingen en 'Log in als leerling'. Let wel op, je bent nu echt ingelogd als deze leerling, kijk dus uit dat je geen antwoorden aanpast. Als je weer wil inloggen in jouw eigen account, moet je eerst uitloggen als leerling.