Inloggen als leerling

Bijgewerkt door Eva Derks

Inloggen als leerling

Via de lesmateriaalomgeving (icoon koffer in de linker menubalk) in jouw account, zie je hoe leerlingen het materiaal in Learnbeat zien staan. Wil je exact weten hoe een leerling Learnbeat ervaart na ingelogd te zijn? Kies dan voor de optie 'Inloggen als leerling'. Je logt in als leerling door op het poppetje met jouw naam te klikken links onderin het scherm, dan op de klas te klikken waar de betreffende leerling in zit, en vervolgens onder de naam van de betreffende leerling op 'Log in als leerling'.

Let op! Je bent nu echt ingelogd als deze leerling - eventuele wijzigingen die jij doet worden doorgevoerd namens de leerling.
Vergeet niet uit te loggen!

Als je weer wilt inloggen op jouw eigen account, moet je eerst uitloggen bij het account van de leerling. Dit doe je door linksonder op de naam van de leerling te klikken en vervolgens op 'Log uit'.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via support@learnbeat.nl of (020) 70 09 854. Ben je aan het werk in Learnbeat en kom je er ter plekke niet helemaal uit? Gebruik dan de supporttoeter.