Inloggen als leerling

Bijgewerkt 2 months ago door Loes Formsma

Inloggen als leerling

Wil je ervaren hoe de leerlingen Learnbeat zien? Of wil je zien welk lesmateriaal open staat voor de leerlingen? Kies dan voor deze optie. Je logt in als leerling door op jouw naam te klikken links onderin het scherm, op de klas te klikken waar de betreffende leerling in zit, en vervolgens op 'Log in als leerling'.

Let op! Je bent nu echt ingelogd als deze leerling - eventuele wijzigingen die jij doet zijn zichtbaar.

Als je weer wil inloggen in jouw eigen account, moet je eerst uitloggen van het account van de leerling. Dit doe je door linksonder op de naam van de leerling te klikken en op ' Log uit' te klikken.