Een studieplanner delen en plaatsen

Aangepast 1 week ago door Jill Gotink

Studieplanner delen

Het is mogelijk om een zelfgemaakte studieplanner te delen met (parallel)klassen en collega's. Je komt hier via opties en 'deel deze studieplanner'. Er verschijnt een pop-up scherm, waarbij je de opties hebt om de studieplanner te delen met:

1. Niemand

Deze optie bestaat wij de mogelijkheid willen bieden om ervoor te zorgen dat je een gedeelde studieplanner ook weer kan delen met niemand. Zolang de instelling op 'niemand' staat, kan niemand behalve jij zelf de studieplanner zien.

1. Mijn klassen

Als je jouw studieplanner wilt plaatsen in andere klassen, kies je voor deze optie. Je deelt hiermee de studieplanner met alle klassen waarin jij les geeft. Let wel op dat mede docenten, die aan dezelfde klassen zijn gekoppeld, deze studieplanner dan ook zien.

1. Mijn collega's

Tot slot is er de mogelijkheid om de studieplanner te delen met 'mijn collega's. Dit is bijvoorbeeld handig als je een studieplanner hebt gemaakt, die de hele sectie moet volgen.

Studieplanner plaatsen

Zodra er een studieplanner is gedeeld, is er ook de mogelijkheid om deze gedeelde studieplanner te plaatsen. Je komt hier via opties en 'plaats een gedeelde studieplanner'. Vervolgens selecteer je een gedeelde studieplanner en klik je op 'ga verder'. Tot slot klik je op de gewenste klas - van waar je de studieplanner wil plaatsen - en klik je op 'plaats.

Let op: je moet eerst lesmateriaal toevoegen aan de klas, voordat je de studieplanner kunt plaatsen

Een studieplanner van een uitgever plaatsen

Van bepaalde methodes bestaat er een bijbehorende studieplanner. Je plaatst deze op dezelfde manier. Van de volgende methodes bestaat er een bijbehorende studieplanner:

Methode

Leerjaar

Niveau