Learnbeat op je mobiel

Aangepast 5 months ago door Jill Gotink

Naast dat je Learnbeat kan gebruiken op je computer, laptop of tablet, kan dit nu ook goed op je mobiel. Hierdoor kan je dus altijd aan je huiswerk zitten!

Navigatie
De navigatie op je mobiel werkt bijna hetzelfde als op de computer. Sinds kort is ook het kruimelpad beschikbaar op je mobiel. Het kruimelpad zie je onderaan je scherm, zie de afbeelding hieronder voor een voorbeeld. Met het kruimelpad wissel je gemakkelijk tussen hoofdstukken, paragrafen en activiteiten binnen één vak.

Mobiele weergave, met kruimelpad

Mocht je de desktop/computer-weergave toch fijner vinden. Kan je in het homescherm onderaan kiezen voor 'desktopversie'. Hierdoor zie je Learnbeat zoals je dat ziet op je computer.

Maar mocht je de mobiele versie prima vinden, is het nu mogelijk om nu verschillende soorten vragen zoals gatentekstvragen, combinatievragen, ordeningsvragen en hotspotvragen te maken op je mobiel. Met de drie streepjes rechts in het scherm, navigeer je naar het overzicht van de vragen.

Ook kan je navigeren naar het aantekeningenoverzicht en kan je feedback van je docent inzien en beantwoorden. De score van de vragen kan je echter nog niet zien, maar dit wordt binnenkort ook mogelijk! Ten slotte kan je in het resultatenscherm je eigen cijfers zien.

Tip: Je kunt nu ook een nieuwe profielfoto uploaden vanaf je mobiel!

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via (020) 70 09 854. Mis je iets in dit artikel of heb je suggesties? Stuur dan een mailtje met jouw verbeterpunten naar support@learnbeat.nl

Met de emoji's onder dit artikel kun je ons laten weten of we je met dit artikel naar tevredenheid hebben geholpen. Door erop te klikken help je ons de artikelen kritisch te blijven beoordelen en zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jullie vragen. Wij zijn blij met jouw feedback. Met elkaar maken we Learnbeat steeds beter!