Leerling: Learnbeat op je telefoon

Bijgewerkt 1 month ago door Jill Gotink

Naast dat je Learnbeat kunt gebruiken op je computer, laptop en tablet, kun je ook werken in Learnbeat op je telefoon. Hierdoor is het mogelijk op elk moment van de dag huiswerk te maken! Je surft op je telefoon naar inloggen.learnbeat.nl. Er is geen speciale Learnbeat app.

Navigatie

De navigatie op je telefoon werkt bijna hetzelfde als op de computer. Het kruimelpad zie je onderaan je scherm, zie de afbeelding hieronder voor een voorbeeld. Met het kruimelpad wissel je gemakkelijk tussen hoofdstukken, paragrafen en activiteiten binnen één vak.

Mocht je de desktop/computer-weergave toch fijner vinden, kun je in het homescherm onderaan kiezen voor 'desktopversie'. Hierdoor zie je Learnbeat zoals je dat ziet op je computer.

In de mobiele versie is het mogelijk om verschillende soorten vragen zoals gatentekstvragen, combinatievragen, ordeningsvragen en hotspotvragen te maken op je telefoon. Door te klikken op de drie streepjes rechtsboven in het scherm navigeer je naar het overzicht van de vragen.

Ook kun je navigeren naar het aantekeningenoverzicht en de feedback van je docent inzien en beantwoorden. Ten slotte kun je op je telefoon in het resultatenscherm je cijfers bekijken.

Tip: Je kunt ook een nieuwe profielfoto uploaden vanaf je telefoon!

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via support@learnbeat.nl of  (020) 70 09 854. Mis je iets in dit artikel of heb je suggesties? Stuur dan een mailtje met jouw verbeterpunten naar support@learnbeat.nl

Met de emoji's onder dit artikel kun je ons laten weten of we je met dit artikel naar tevredenheid hebben geholpen. Door erop te klikken help je ons de artikelen kritisch te blijven beoordelen en zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jullie vragen. Wij zijn blij met jouw feedback. Met elkaar maken we Learnbeat steeds beter!