Leerling: Learnbeat op je mobiel

Bijgewerkt 2 weeks ago door Jill Gotink

Naast dat je Learnbeat kan gebruiken op je computer, laptop of tablet, kun je ook werken in Learnbeat op je mobiel. Hierdoor kan je op elk moment aan je huiswerk zitten! Je surft op je telefoon naar inloggen.learnbeat.nl (er is geen speciale Learnbeat app).

Navigatie

De navigatie op je mobiel werkt bijna hetzelfde als op de computer. Het kruimelpad zie je onderaan je scherm, zie de afbeelding hieronder voor een voorbeeld. Met het kruimelpad wissel je gemakkelijk tussen hoofdstukken, paragrafen en activiteiten binnen één vak.

Mocht je de desktop/computer-weergave toch fijner vinden, kan je in het homescherm onderaan kiezen voor 'desktopversie'. Hierdoor zie je Learnbeat zoals je dat ziet op je computer.

In de mobiele versie is het mogelijk om verschillende soorten vragen zoals gatentekstvragen, combinatievragen, ordeningsvragen en hotspotvragen te maken op je mobiel. Door te klikken op de drie streepjes rechtsboven in het scherm navigeer je naar het overzicht van de vragen.

Ook kun je navigeren naar het aantekeningenoverzicht en feedback van je docent inzien en beantwoorden. Ten slotte kun je in het resultatenscherm je cijfers bekijken.

Tip: Je kunt nu ook een nieuwe profielfoto uploaden vanaf je mobiel!

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via (020) 70 09 854. Mis je iets in dit artikel of heb je suggesties? Stuur dan een mailtje met jouw verbeterpunten naar support@learnbeat.nl

Met de emoji's onder dit artikel kun je ons laten weten of we je met dit artikel naar tevredenheid hebben geholpen. Door erop te klikken help je ons de artikelen kritisch te blijven beoordelen en zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jullie vragen. Wij zijn blij met jouw feedback. Met elkaar maken we Learnbeat steeds beter!