Leerling: de studieplanner

Bijgewerkt 8 months ago door Jill Gotink

Je klassenoverzicht kan er ineens anders uitzien. Dit komt omdat er sinds kort een nieuwe functie in Learnbeat is, genaamd de 'studieplanner'. Met de studieplanner kan jouw docent lesmateriaal per week klaarzetten. Zo zie je direct welke stof en opdrachten je voor die week moet maken.

Als de studieplanner is ingeschakeld door jouw docent zie je op het ‘Aan de slag’ scherm niet langer de paragrafen waar je voor het laatst in hebt gewerkt. In plaats daarvan zie je de weekplanning. In de afbeelding hieronder staat bij klas '1B - NASK' de studieplanner aan en bij klas 'Aardrijkskunde - Leerjaar 1', staat deze uit. Zodra je in klas 1B doorklikt op bijvoorbeeld 'huidige week', kom je terecht in de studieplanner en de desbetreffende week. Vanaf daar kan je makkelijk doorklikken naar het lesmateriaal dat je voor die week moet maken.

Let op: de docent kan ook aangeven wanneer er een toets gegeven wordt, dit is dan aangegeven met een ander kleurtje. In het voorbeeld hieronder is de toets aangegeven in de kleur roze.


Hebben we je goed geholpen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)