Klassen koppelen met Somtoday lesgroepen

Bijgewerkt 3 weeks ago door Jill Gotink

Door je klassen te koppelen aan je Somtoday lesgroepen kun je ook in Somtoday de voortgang en resultaten uit de leeromgeving bekijken. Je kunt een klas aan één of meerdere lesgroepen koppelen.

Koppel je klassen

1. Klik op je eigen naam/het poppetje linksonder in je scherm van je Learnbeat account.
  2. Klik op de naam van de klas die je wilt koppelen en vervolgens rechtsboven op ´Wijzig docenten of klas´.
  3. Klik onder 'Somtoday lesgroepen' op het potloodje.
  4. Selecteer de lesgroepen die je wilt koppelen aan deze klas en klik op 'Opslaan'.
Werken jullie met Somtoday, maar staat de optie om lesgroepen te koppelen er niet bij? Neem dan even contact op via de Supporttoeter of via support@learnbeat.nl.