Student: een praktijkopleider toevoegen

Bijgewerkt door Eva Derks

Jij kunt als student ervoor kiezen om je praktijkopleider te laten meekijken met je leermateriaal.

Deze feature geeft jouw praktijkopleider de mogelijkheid om in Learnbeat het lesmateriaal en de antwoorden en voortgang van jou te bekijken. De praktijkopleider kan geen antwoorden aanpassen of scoren zoals een docent dat kan.

Hoe voeg je de praktijkopleider toe?

Je voegt een praktijkopleider toe vanuit je instellingenscherm. Om hier te komen, klik je linksonder in het scherm op je naam.

Daarna klik je op 'Toegang voor praktijkopleiders'. Nu schuift de pagina uit, en klik je op 'voeg een praktijkopleider toe'.

Nu opent er een extra scherm. Hierin vul je het mailadres van je praktijkopleider in. Daarna kies je voor welke klas je de praktijkopleider wil uitnodigen. Nadat je op 'verstuur uitnodiging' hebt geklikt, ontvangt je praktijkopleider een mail met een link naar jouw klas in Learnbeat.

Je kunt meer dan één praktijkopleider toevoegen aan je account!

Hoe verwijder je de praktijkopleider?

Wanneer je een nieuwe praktijkopleider krijgt, of je praktijkopleider hoeft jouw voortgang niet meer bij te houden, kun je gemakkelijk de praktijkopleider verwijderen uit je account. Dit doe je door op de knop 'toegang verwijderen' te klikken.

Wat kan de praktijkopleider zien?

Wanneer je een praktijkopleider hebt toegevoegd, kan hij of zij inloggen met het linkje dat via de mail verstuurd is. De praktijkopleider ziet dan het volgende:

De praktijkopleider kan alleen jouw lesmateriaal en jouw antwoorden zien. De praktijkopleider kan geen aanpassingen doen, of lesmateriaal scoren. Deze functie is alleen bedoeld om mee te kijken bij een student.