Verplaats weken in de studieplanner

Bijgewerkt door Eva Derks

Weken verplaatsen in de studieplanner

Met 'Verplaats weken' kun je items uit de studieplanner verplaatsen naar andere weken. Dit kan handig zijn als er bijvoorbeeld een lesdag uitvalt, waardoor de gehele planning een week moet opschuiven. Je klikt op het icoon van de studieplanner in de linkerbalk, vervolgens op 'Opties' rechts in je scherm, en op 'Verplaats weken'.

Je vinkt de week of weken aan die je wilt verplaatsen, en kiest voor 'Verplaats vooruit' of 'Verplaats achteruit'. Na het verplaatsen hangen de taken en het gekoppelde lesmateriaal aan de andere week.