Feedback geven aan mijn leerlingen

door Rosanne Mol

Als docent kun je aan de gehele klas feedback geven bij vragen of aan de leerling als individu. Het geven van feedback kun je op verschillende manieren doen. 

Feedback geven aan mijn leerlingen

Wanneer je in een taakgroep de antwoorden van een leerling bekijkt vind je de optie 'Geef feedback aan de klas'. Met deze optie is je bericht zichtbaar voor alle leerlingen in de klas. Ook vind je in dit scherm de optie om per leerling feedback te geven. Deze feedback is alleen zichtbaar voor de betreffende leerling en voor jou zelf. Je kunt de feedback terug lezen wanneer je via het linkermenu naar het icoon van het praatwolkje navigeert.  Hier vind je alle feedback die je hebt gegeven. 

Wanneer je feedback geeft aan de klas of de leerling, ontvangt de leerling hier een melding van. De melding (en de feedback) is ook voor de leerling zichtbaar onder het icoon van het praatwolkje in het linkermenu. Vanuit daar kan de leerling naar de betreffende opgave navigeren. Ook kan de leerling hier reageren op de feedback van de docent. De leerling kan reageren op het bericht dat de docent bij hem of haar achterlaat. 


Hebben we je goed geholpen?