Docenten mogen elkaars opgaven bewerken - het samenwerkingsschuifje

Bijgewerkt 5 months ago door Jill Gotink

Wil je samen met collega's lesmateriaal ontwikkelen in een klas? Dan kan dat gemakkelijk via onderstaande stappen.

1. Ga naar het instellingenscherm
  2. Klik op de klas waarin je wilt samenwerken
  3. Klik op wijzig docenten of klas
  4. Schuif docenten mogen in deze klas elkaars opgaven bewerken aan

Alle docenten die gekoppeld zijn aan deze klas mogen nu elkaars opgaven bewerken. Dit geldt voor alle opgaven in deze klas. In het voorbeeld hieronder mogen Adri van Baren en Tim Bijnagte dus nu elkaars opgaven bewerken in klas 'Nederlands adaptief'.

Werkte je voorheen met een auteurscollectief? Dan kunnen alle docenten die in dit auteurscollectief zaten nu elkaars opgaven bewerken in de betreffende klas.
Wil je niet dat alle docenten in de klas jouw opgaven kunnen bewerken? Koppel dan alleen jouw mede-auteurs aan de klas. Deze mogelijkheid tot samenwerken is specifiek ontworpen voor ontwikkelklassen.