Waar vind ik het docentenmateriaal?

Bijgewerkt 1 month ago door Eva Derks

In Learnbeat bieden wij lesmateriaal aan van verschillende uitgevers. Voor wie als docent op zoek is naar wat extra ondersteuning en uitleg bij de lessen, bieden wij docentenmateriaal aan. Hieronder lees je waar je het digitale docententenmateriaal vindt.

Docentenmateriaal

Wanneer je gaat lesgeven met Learnbeat is de eerste stap altijd om je klassen te vullen met digitaal lesmateriaal. Dit doe je door naar de bibliotheek te navigeren. Wanneer je het materiaal hebt gevonden waarmee je aan de slag wilt gaan, voeg je dit toe aan je klassen. Nadat je het lesmateriaal hebt geplaatst in de klas, zie je onder de lesmateriaal weergave (koffertje) de mogelijkheid om het docentenmateriaal te openen.

Wanneer we het docentenmateriaal aanpassen, zullen we je daarvan op de hoogte brengen via het nieuwsbericht in Learnbeat. Met een klik op de knop docentenmateriaal voorzie je jezelf dan weer van het meest actuele materiaal.

Staat er bij jouw methode geen docentenmateriaal gekoppeld? Stuur dan een mailtje naar support@learnbeat.nl of stuur ons een een berichtje via de supporttoeter.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via (020) 70 09 854. Ben je aan het werk in Learnbeat en kom je er ter plekke niet helemaal uit? Gebruik dan de supporttoeter.


Hebben we je goed geholpen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)