Safe Exam Browser downloaden

Aangepast 6 months ago door Jill Gotink

Jouw docent heeft je gevraagd om de Safe Exam Browser te downloaden, zodat je straks toetsen in Learnbeat kunt maken. Hieronder kun je de Safe Exam Browser downloaden.

Let op: Safe Exam Browser kan geïnstalleerd worden op apparaten die op Windows draaien, op MacBooks en op iPads, maar niet op Android apparaten en Chromebooks. Hieronder vind je de downloadlinks per apparaat.

Stappenplan voor het downloaden van de Safe Exam Browser

Stap 1: Kies de juiste downloadlink. Ik werk op een Windows computer, daarom klik ik op de bovenste downloadlink 'Windows'

Stap 1

Het installatieprogramma wordt nu gedownload, dit zie je linksonder in het scherm.

Stap 2: Klik op 'next' om de installatie voor te bereiden.

Stap 3: Je wordt gevraagd om de voorwaarden van de Safe Exam Browser te lezen. Wanneer je akkoord gaat met de voorwaarden, vink dan het hokje 'I accept the terms in the license agreement' aan en klik vervolgens op 'next'.

Stap 4: Klik op 'Install'.

Stap 5: Het programma wordt nu geïnstalleerd. Wacht even totdat de balk helemaal gevuld is en klik dan voor de laatste stap op 'finish'.

De Safe Exam Browser is nu met succes op je computer geïnstalleerd. Veel geluk gewenst bij het maken van je toets!

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via (020) 70 09 854. Mis je iets in dit artikel of heb je suggesties? Stuur dan een mailtje met jouw verbeterpunten naar support@learnbeat.nl

Met de emoji's onder dit artikel kun je ons laten weten of we je met dit artikel naar tevredenheid hebben geholpen. Door erop te klikken help je ons de artikelen kritisch te blijven beoordelen en zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jullie vragen. Wij zijn blij met jouw feedback. Met elkaar maken we Learnbeat steeds beter!