Favoriete klassen op het homescherm

Bijgewerkt door Eva Derks

Favoriete klassen aanmaken

Docenten met veel actieve klassen op hun homescherm hebben nu de mogelijkheid om een aantal van hun klassen als 'favoriet' te markeren. Deze klassen komen dan bovenaan in het homescherm te staan, direct in het zicht onder de nieuwsberichten. Ook op alle andere plekken in Learnbeat staan deze klassen bovenaan.

De klassen onder 'mijn andere klassen' zullen in compacte weergave getoond worden, zodat ze minder plek in het homescherm innemen en je als docent dus minder hoeft te scrollen. Door de compacte weergave zijn de resultaten van de klas zijn niet meer zichtbaar op het homescherm, maar wel nog via het voortgangsscherm en het resultatenscherm.

Deze knop verschijnt alleen wanneer je meer dan 6 actieve klassen op je homescherm hebt staan.

Je kunt deze functie voor meerdere doeleinden inzetten.

  1. Werk je bijvoorbeeld vooral in Learnbeat om zelf materiaal te ontwikkelen, of werk je in een ontwikkelaccount? Dan kun je je ontwikkelklassen favorieten, zodat je de belangrijkste klassen waar je het vaakst in werkt, altijd snel bij de hand hebt.
  2. Werk je vooral met leerlingen in Learnbeat, en staat een ontwikkelklas of testklas in de weg? Gebruik dan de favorietenfunctie om je belangrijkste leerlingklassen naar voren te halen. Zo heb je direct zicht op wat je leerlingen al afhebben.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via support@learnbeat.nl of (020) 70 09 854. Ben je aan het werk in Learnbeat en kom je er ter plekke niet helemaal uit? Gebruik dan de supporttoeter.


Hebben we je goed geholpen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)