De prullenbak: plaats zelf verwijderde opgaven of vragen terug

Bijgewerkt 2 years ago door Čiska Jansz

Wanneer je lesmateriaal aan het arrangeren bent (volgorde wijzigen, onderdelen toevoegen, onderdelen verwijderen) of zelf lesmateriaal ontwikkelt in Learnbeat, kan het voorkomen dat je net te snel een onderdeel verwijdert.

Op opgavenniveau is het mogelijk om iets uit jouw persoonlijke prullenbak te halen en terug te plaatsen in de leeromgeving.

Vanuit twee locaties heb je toegang tot jouw eigen prullenbak.

Binnen de activiteit onder 'Meer' - plaats een opgave terug

Wanneer je in de activiteit de auteursomgeving opent, vind je onder het uitrolvenster 'Meer' de optie 'Opgave terugplaatsen'. Hier vind je opgaven die je verwijderd hebt. Achter de opgaven staat handig vermeld wanneer je ze verwijderd hebt. Je selecteert eenvoudig de opgave die je terug wilt plaatsen. De teruggeplaatste opgave vind je vervolgens achteraan terug.

Binnen de opgave onder 'Vraag terugplaatsen' - plaats een vraag terug

Wanneer je in de auteursomgeving een nieuwe opgave aanmaakt, verschijnt rechts bovenin het uitrolvenster 'Vraag terugplaatsen'. Hier vind je vragen die je verwijderd hebt. Achter de vragen staat handig vermeld wanneer je ze verwijderd hebt. Je selecteert eenvoudig de vraag die je terug wilt plaatsen. De teruggeplaatste vraag vind je vervolgens onderaan terug (binnen de opgave).

Heb je per ongeluk een hele activiteit (bijvoorbeeld een toets of een presentatie), een hele paragraaf of een heel hoofdstuk verwijderd? Doe dan een toetermelding vanaf de plek waar je het materiaal hebt verwijderd en wij plaatsen het onderdeel voor je terug.


Hebben we je goed geholpen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)