Een selectie van opgaven verwijderen of kopiëren

Aangepast 2 weeks ago door Jill Gotink

Een selectie opgaven kopiëren

In de auteursomgeving van een activiteit, onder het uitrolvenster 'Meer', kun je de gehele activiteit (alle opdrachten) in één keer kopiëren naar een andere plek. Je ziet daar ook de mogelijkheid de gehele activiteit in één keer te verwijderen.

Een andere mogelijkheid is om enkele opdrachten uit de activiteit te kopiëren naar een andere plek. Dit doe je door de opdracht aan te vinken en op kopiëren onderin het scherm te klikken. De optie tot verwijderen staat eveneens onderin het scherm.

Een bestemming kiezen

Na het selecteren van alle of enkele opgaven, hoef je alleen nog een bestemming kiezen.

Let op: met kopiëren wordt de relatie tussen beide opgaven niet verbroken. Zodra je iets wijzigt in de bron, wijzigt dit ook in de kopie - en andersom.