Een selectie van opgaven verwijderen of kopiëren

Bijgewerkt 4 months ago door Loes Formsma

Een selectie opgaven verwijderen

In de auteursomgeving van een activiteit, onder het uitrolvenster 'Meer', kun je de gehele activiteit (alle opdrachten) in één keer verwijderen.

Een andere mogelijkheid is om enkele opdrachten uit de activiteit te verwijderen. Je vinkt de opdrachten die je wilt verwijderen aan, en klikt onderin het scherm op 'Verwijder'.

Een selectie opgaven kopiëren

Een andere optie is om een selectie opgaven te kopiëren naar een andere plek. Dit doe je door de opgaven aan te vinken en op 'Kopiëren' onderin het scherm te klikken.

Een bestemming kiezen

Na het selecteren van alle of enkele opgaven, hoef je alleen nog een bestemming kiezen.

Let op: met kopiëren wordt de relatie tussen beide opgaven verbroken. Zodra je iets wijzigt in de bron, wijzigt dit niet in de kopie.