Een selectie van opgaven kopiëren of verwijderen

Bijgewerkt 1 week ago door Jill Gotink

Een selectie van opgaven kopiëren

Om opgaven te kopiëren naar een andere locatie, maak je gebruik van de vinkboxjes, die tevoorschijn komen in de auteursomgeving (pen en liniaal). Na het selecteren van de opgave, klik je op 'Kopiëren' onderin het scherm.

Een bestemming kiezen

Na het selecteren van alle of enkele opgaven, hoef je alleen nog een bestemming kiezen.

Let op: met kopiëren wordt de relatie tussen beide opgaven verbroken. Zodra je iets wijzigt in de bron, wijzigt dit niet in de kopie, en andersom.

Een selectie opgaven verwijderen

Naast kopiëren, kun je ook een selectie van opgaven maken om deze te verwijderen. Je vinkt de opdrachten die je wilt verwijderen aan in de auteursomgeving, en klikt onderin het scherm op 'Verwijder'.