Gang van zaken in de zomervakantie

Aangepast 2 months ago door Jill Gotink

Tijdens de zomervakantie zullen wij doorwerken om alles voor het komende schooljaar klaar te zetten. Het lesmateriaal wordt bijgewerkt, zodat je met het meest recente lesmateriaal kan beginnen aan het nieuwe schooljaar. Ook schonen wij jouw account op, zodat je in het nieuwe schooljaar weer met een schone lei kan beginnen! Niet schrikken als jouw klassen straks weg zijn, want wij archiveren namelijk in de zomervakantie alle klassen. Wil je klassen teruggeplaatst zien? Stuur dan een bericht met de klasnaam naar support@learnbeat.nl.

Wat wij verder voor je doen in de zomervakantie

  1. We schonen jouw dashboard op, zodat je in het nieuwe schooljaar kan beginnen met nieuwe klassen.
  2. We behouden het eigen lesmateriaal dat je afgelopen jaar hebt gemaakt. Ook jouw klassen, inclusief resultaten worden niet verwijderd, maar gearchiveerd.
  3. We houden een Goed Van Start-tournee in jouw regio! Wij komen naar jou toe! Je kunt diverse trainingen volgen, het enige wat je hier voor dient te doen is je in te schrijven. De inschrijfperiode start later. Hieronder zie je alvast wanneer wij in jouw regio zijn!
  • GvS tournee week 36 Zuid, 2-6 september
  • GvS tournee week 37, Noord 9-13 september
  • GvS tournee week 38, Midden 16-20 september

Wat wij van JOU vragen voor de zomervakantie

  1. Plaats jouw zelfgemaakte lesmateriaal in de bibliotheek. Dit zorgt ervoor dat jouw lesmateriaal in eerste instantie niet gearchiveerd wordt.
  2. Maak jouw nieuwe klassen aan vanaf 8 augustus. Wij archiveren t/m 7 augustus.

Er is verder nog één belangrijke mededeling. Eind juli/begin augustus zullen wij met groot onderhoud bezig zijn. Learnbeat kan er hierdoor anders uit zien.

Wij wensen je een fijne zomervakantie toe en zien je graag terug bij de Goed van Start-tournee!


Hebben we je goed geholpen?


Powered by HelpDocs