Antwoorden van een leerling verwijderen

Bijgewerkt door Eva Derks

Je wilt de antwoorden van een gemaakte activiteit verwijderen, zodat de leerling opnieuw kan oefenen. Of een leerling heeft de antwoorden van een activiteit niet serieus ingevuld, en je wil dit opnieuw aanbieden. Hoe doe je dat?

Wil je de antwoorden van de hele klas verwijderen, of op hoger niveau dan de activiteit? Lees dan het artikel Antwoorden van de hele klas resetten.

Antwoorden wissen van een leerling

Je kunt de antwoorden van een leerling verwijderen op activiteit-niveau. Om dit te doen, navigeer je eerst naar de activiteit in de voortgang-modus (het brilletje). Zorg dus dat je in het kruimelpad ziet dat je in de activiteit zit, en in de voortgangs-modus:

Zodra je hier zit, zie je de voortgang van de klas en de leerlingen in de betreffende activiteit. Klik nu op de 3 streepjes en het vinkje aan de rechterkant van de leerling van wie je de antwoorden wil verwijderen.

Je komt dan in de recente antwoorden van de leerling in deze activiteit terecht. Rechtsboven verschijnt de optie om de antwoorden van de leerlingen te verwijderen. Dit zal de voortgang van deze leerling resetten en kan niet ongedaan worden gemaakt.

Let op: Je kunt alleen de antwoorden van een standaard activiteit verwijderen, dus niet van een (oefen)toets.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via support@learnbeat.nl of (020) 70 09 854. Ben je aan het werk in Learnbeat en kom je er ter plekke niet helemaal uit? Gebruik dan de supporttoeter.


Hebben we je goed geholpen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)