Inloggen en accounts koppelen

Bijgewerkt 2 months ago door Jill Gotink

Inloggen

Ga naar https://inloggen.learnbeat.nl/users/login. Je kunt nu inloggen met jouw gebruikersnaam/e-mailadres en het wachtwoord.

Een nieuw docentaccount aanmaken

Heb je nog geen Learnbeat account, maar heeft een collega van jou dat wel al? Dan kan hij/zij een Learnbeat account voor je aanmaken.

Geen collega met account in de buurt? Stuur dan een mail naar support@learnbeat.nl voor een verzoek voor een account. Vermeld daarin je naam, jouw school e-mailadres en de school waarop je lesgeeft.

Een koppeling maken met een schoolaccount

Learnbeat geeft je de mogelijkheid om jouw Learnbeat account te koppelen met een schoolaccount. Als je je accounts hebt gekoppeld en je ingelogd bent op je schoolaccount, hoef je niet opnieuw in te loggen bij Learnbeat. Met de volgende accounts kun je een koppeling maken met Learnbeat:

1. Inloggen met je Entree account
  2. Inloggen met je Somtoday account
  3. Inloggen met je Office365 account
  4. Inloggen met je Google account

Via instellingen en verbonden accounts kan je de gewenste koppeling maken. Klik op de schuifknop om de koppeling AAN te zetten.

Accounts en inloggen voor leerlingen

Lees hier meer over leerlingen uitnodigen voor de klas, of hoe je kan inloggen als een leerling.