Accounts en inloggen

Aangepast 1 week ago door Loes Formsma

Een nieuw docentaccount aanmaken

Om als docent in te loggen op Learnbeat heb je een Learnbeat-account nodig. Heeft je collega een Learnbeat-account, dan kan hij of zij je uitnodigen. Via 'Instellingen' kan hij of zij met de knop 'Nodig een collega uit voor Learnbeat' je heel eenvoudig een uitnodiging sturen.

nodig een collega uit via instellingen

Je kan ook een mail naar support@learnbeat.nl sturen voor een verzoek voor een account. Vermeld daarin je naam en de school waarop je lesgeeft. Jouw logingegevens ontvang je per e-mail. Je kunt daarna inloggen via https://inloggen.learnbeat.nl.

Inloggen met een school-account

Learnbeat geeft je de mogelijkheid om in te loggen met je school-account, zoals Somtoday, Entree, Office365 of Google. Als je je accounts hebt gekoppeld, en je bent ingelogd op je school-account, hoef je niet opnieuw in te loggen bij Learnbeat. Handig! Koppel je accounts om hier gebruik van te maken. Je kunt met de volgende accounts toegang hebben tot Learnbeat:

1. Inloggen met je Entree account
  2. Inloggen met je Somtoday account
  3. Inloggen met je Office365-account
  4. Inloggen met je Google account

Je gekoppelde accounts beheren

Learnbeat geeft je een overzicht van de accounts die je kunt koppelen. Navigeer hiervoor naar 'Instellingen'. Klik op 'Verbonden accounts' en zet de koppeling met het account dat je wilt gebruiken aan of uit.

Accounts en inloggen voor leerlingen

Wil je weten hoe je leerlingen een account kunnen aanmaken en inloggen bij Learnbeat, of hoe je je leerlingen in de juiste klas krijgt? In onderstaand artikel lees je hier alles over:

Leerlingen uitnodigen voor de klas