Inloggen op Learnbeat

Om in te kunnen loggen op Learnbeat heb je een Learnbeat-account nodig. Dit account kunnen wij voor je aanmaken. Stuur hiertoe een verzoek naar support@learnbeat.nl.

Wanneer jouw collega al een Learnbeataccount heeft, kan deze via zijn of haar eigen account ook een docentenaccount voor jou aanmaken. Via instellingen vind je onder de klassen de knop 'Nodig een collega uit voor Learnbeat'. 

Jouw logingegevens ontvang je per mail. Ga vervolgens naar inloggen.learnbeat.nl, vul je gebruikersnaam en je wachtwoord in en klik op log in. 

Accounts koppelen

Wanneer je eenmaal een Learnbeataccount hebt, zijn er ook nog andere manieren om in te loggen op Learnbeat. Heb je al een SOMtoday-account, een Entree-account, een Office 365 account of een Google-account?  Dit account kun je gebruiken om in te loggen op Learnbeat.  Hiervoor moet je de accounts wel eerst 'koppelen'. 

Lees hier hoe je de accounts kunt koppelen.

  1. Inloggen met je Entree account
  2. Inloggen met je SOMToday account
  3. Inloggen met je Office365-account
  4. Inloggen met je Google account

Gekoppelde accounts beheren

Wanneer je al bent ingelogd op Learnbeat heb je de optie om jouw accounts te beheren. Dit doe je onder instellingen. Klik op 'Verbonden accounts' en zet de koppeling met het account dat je wilt gebruiken aan. In onderstaande afbeelding staan alle koppelingen uit. Vervolgens kom je automatisch op het scherm terecht waar je het betreffende account kunt koppelen. 

Je kunt overigens op ditzelfde scherm de accounts ook weer ontkoppelen. Klik op 'AAN' en klik vervolgens op 'OK' om de koppeling ongedaan te maken. 


Hebben we je goed geholpen?