Inloggen en accounts koppelen

Bijgewerkt door Suzanne den Brinker

Inloggen

Ga naar https://inloggen.learnbeat.nl/users/login. Je kunt nu inloggen met jouw gebruikersnaam/e-mailadres en het wachtwoord.

Een nieuw docentaccount aanmaken

Heb je nog geen Learnbeat account, maar heeft een collega van jou dat al wel? Dan kan hij/zij een Learnbeat account voor je aanmaken door in zijn/haar account naar het instellingenscherm te gaan (door te klikken op het poppetje met zijn/haar naam linksonder in het scherm), en vervolgens onderaan de pagina te klikken op "Nodig een collega uit voor Learnbeat".

Geen collega met account in de buurt? Stuur dan een mail naar support@learnbeat.nl voor een verzoek voor een account. Vermeld daarin je naam, jouw school e-mailadres en de school waarop je lesgeeft.

Een koppeling maken met een schoolaccount

Learnbeat geeft je de mogelijkheid om jouw Learnbeat account te koppelen met een schoolaccount. Als je je accounts hebt gekoppeld en je ingelogd bent op je schoolaccount, hoef je niet opnieuw in te loggen bij Learnbeat. Met de volgende accounts kun je een koppeling maken met Learnbeat:

1. Inloggen met je Entree account
  2. Inloggen met je Somtoday account
  3. Inloggen met je Office365 account
  4. Inloggen met je Google account

Via het instellingenscherm (waar je komt door te klikken op jouw naam linksonder in je account) en een klik op "verbonden accounts" kun je de gewenste koppeling maken. Klik op de schuifknop om de koppeling "AAN" te zetten.

Accounts en inloggen voor leerlingen

Lees hier meer over leerlingen uitnodigen voor de klas, of hoe je kan inloggen als een leerling.